Transacties

Transacties

Xence FInance ondersteunde (de aandeelhouders van) Cayentis bij de aansluiting bij Ad Ultima / Pylades. Ad Ultima / Pylades is een platform van Waterland.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Vecos bij de participatie door Bencis.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Point bij de aansluiting bij Enovation. Enovation is een platform van MAIN Capital.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) NIC bij de aansluiting bij Aeves Benefit.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Kadenza bij de aansluiting bij Axians. Axians is onderdeel van VINCI Energies.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) ProQuro bij de aansluiting bij Exact
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) SDB Ayton bij de strategische participatie door MAIN Capital
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Winvision bij de aansluiting bij Odin Groep
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde Novisource bij de verkoop van Diesis Consultancy.
Xence Finance ondersteunde Coppa Consultancy bij het samengaan met Combined Business Power.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde Novisource bij de acquisitie van Opdion.
Xence Finance ondersteunde Negometrix bij het samengaan met Commerce Hub.
Xence Finance ondersteunde Clarissima Capital bij de participatie in LinkAssist.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde DPA Group bij de participatie in PeopleGroup.
Xence Finance ondersteunde Proquro en Proquro Services bij de fusie. Proquro is marktleider op het gebied van inkoop software-oplossingen.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde ICT Automatisering bij de overname van RASTER. RASTER is actief op het gebied van software voor industriŽle automatisering.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde DPA Group bij de overname van de interim finance activiteiten van ConQuaestor.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde DPA Group bij de overname van SOZA XPERT. SOZA XPERT geeft advies aan gemeentelijke sociale diensten.
Xence Finance ondersteunde Perfect for People bij de overname van de activiteiten van Intenzz. Intenzz geeft advies op het gebied van HANA, BI en Mobility oplossingen.
Xence Finance ondersteunde de aandeelhouders van Fleetlogic bij de verkoop aan TomTom Telematics. Fleetlogic is een leidende fleet management operator in Nederland.
Xence Finance ondersteunde Clarissima Capital bij de participatie in CTB Flex. CTB Flex is marktleider in software oplossingen voor de flex markt.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde Novisource bij de overname van Diesis Consultancy. Diesis Consultancy is actief in o.a. de implementatie van financiŽle systemen.
Xence Finance ondersteunde Yunio Kraamzorg bij de verkoop aan Naviva. Yunio is met ca 350 professionals actief in kraamzorg.
Xence Finance ondersteunde HumanCapitalCare bij de participatie door CbusineZ. HumanCapitalCare adviseert en ondersteunt met ca 300 medewerkers organisaties bij een positieve en op gezondheid gerichte aanpak van werk en arbeidsomstandigheden.
Xence Finance ondersteunde het management van Into Telecom, de grootste onafhankelijke Business Partner in de Nederlandse Telecommarkt, bij de Management Buy Out.
Xence Finance ondersteunde het aan NYSE Euronext genoteerde Novisource bij de overname van GRiP BI. GRiP BI adviseert organisaties op het gebied van Big Data.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Novisource, een Consultancy onderneming op het gebied van business & ICT, bij de reverse listing aan NYSE Euronext Amsterdam.
Xence Finance ondersteunde de aandeelhouders van Condor BlueBird bij de verkoop van de resterende aandelen aan Cegeka-DSA. Condor BlueBird is actief op het gebied van de development van Apps & Portals.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Mentaal Beter, actief op het gebied van niet-klinische geestelijke gezondheidszorg, bij de verkoop aan NPM Healthcare
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Relephant, specialist in de ontwerp en bouw van digitale applicaties, bij de verkoop aan het in BelgiŽ aan Alternext genoteerde Emakina
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) JP Connect, specialist in hosted telefonie op specifieke locaties, bij de verkoop aan NOX Telecom.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Finyard, aanbieder van financiŽle professionals & concepten, bij de verkoop aan Interhealth.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Ennion, ICT dienstverlener, bij de verkoop aan IntoTelecom.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) United Telecom, de grootste onafhankelijke MVNO/MVNE van BelgiŽ, bij de verkoop aan een investeringsmaatschappij gelieerd aan het in Engeland genoteerde Artilium.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) VanderLet, gespecialiseerd in managed services en Cloud Computing, bij de verkoop aan Provide Groep.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Perfect for People, een van de grotere onafhankelijke SAP dienstverleners in Nederland, bij de verkoop aan SOA People.
Xence Finance ondersteunde Magnus, een onafhankelijke SAP dienstverlener, bij de acquisitie van TopForce.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Twice, een van de grootste IT opleiders van Nederland, bij de verkoop aan NCOI Opleidingsgroep. In de periode 2007 Ė 2011 was Xence Finance betrokken bij vijf acquisities voor Twice.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Het Visumburo, aanbieder van visumdiensten, bij de verkoop aan CIBT.
Xence Finance ondersteunde Specialisterren, dienstverlener op het gebied van IT testing, bij een financieringsronde.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Atlantic Telecom, een van de grotere onafhankelijke telecom providers van Nederland, bij de verkoop aan het aan Euronext genoteerde KPN. In de periode 2004 Ė 2010 was Xence Finance betrokken bij drie acquisities voor Atlantic Telecom en de financiering hiervan.
Xence Finance ondersteunde het management van Integer, een aanbieder van IT professionals, bij een Management Buy-Out uit het aan Euronext Amsterdam genoteerde Ordina.
Xence Finance ondersteunde een van de aandeelhouders van BeeOne, een ICT onderneming, bij de verkoop van haar belang aan het management.
Xence Finance ondersteunde Twice, een van de grootste IT opleiders van Nederland, bij de acquisitie van MediaAcademie en MediaStages.
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) Falcon, een Microsoft Dynamics dienstverlener, bij de verkoop aan TM Software.
Xence Finance ondersteunde Twice, een van de grootste IT opleiders van Nederland, bij de acquisitie van NewLevel van het aan Euronext genoteerde Nedfield
Xence Finance ondersteunde (de aandeelhouders van) WOSM, specialist op het gebied van gezondheidsbevordering, bij de fusie met Argonaut Advies.
Xence Finance ondersteunde Twice, een van de grootste IT opleiders van Nederland, bij de acquisitie van Eurolinguist.
Xence Finance ondersteunde het management van Twice, een van de grootste IT opleiders van Nederland, bij een Management Buy-Out
Jacob van Lennepkade 21 - 1054 ZE Amsterdam Nederland - Tel: 020-4229184 - info@xence.eu